DE CE NOI?

Pentru că ne punem în locul tău și privim lucrurile din punctul tău de vedere.

Planuri tarifare avantajoase:

Oferim o gamă largă de planuri tarifare (planuri lunare, lunare și trimestriale etc.) deoarece singurul nostru obiectiv este să ajutăm oamenii ocupați, creativi și extraordinari cu timpul și nevoile lor.

Experți la dispoziția ta:

Avem o echipă de experți: scriitori de conținut, experți pe servicii secretariale, agenți de vânzări, experți pe studii de poață și experți în marketing digital. Așadar, nu mai trebuie să vă pricepeți la toate ca un „Jack of all trades”! Afacerea ta are nevoie de experți pasionați și responsabili pentru a o desfășura și dezvolta fără probleme și pentru a avea succes. Și exact asta vă oferim.

Cropped image of business people working on laptops in office

Serviciu non-stop

Fie că este noapte sau zori, duminică sau luni, Crăciun sau Paște, lucrăm 24/7 cu forță de muncă optimă. Suntem perechea ta de mâini care funcționează în timp ce dormi. Te putem ajuta și acă faci afaceri cu străinătatea sau ai de-a face cu clienți internaționali.

Confidențialitatea informațiilor

Facem verificări amănunțite a tuturor angajaților noștri și este obligatoriu ca fiecare angajat să semneze un acord de non-divulgare (NDA). În plus, TeAsist.ro este întotdeauna gata să semneze un NDA cu orice client sau afacere, deoarece înțelegem importanța și beneficiile acestuia.

Hai să vorbim despre proiectul tău.

Oferim sesiuni de 30 de minute gratuite pentru a vedea dacă îți putem oferi ce ai nevoie.