Sari la conținut

DE CE NOI?

Pentru că ne punem în locul tău și privim lucrurile din punctul tău de vedere. Și ne asigurăm că sarcinile mici de azi nu devin problemele mari de mâine!

 

Uite trei beneficii pentru tine:

1. Plan tarifar personalizat

Oferim o gamă largă de planuri tarifare (planuri pe proiect, planuri lunare și trimestriale și abonamente, etc.) deoarece singurul nostru obiectiv este să ajutăm antreprenorii ocupați, creativi și extraordinari cu timpul și nevoile lor.

2. Experți la dispoziția ta

Avem o echipă de experți: scriitori de conținut, experți pe servicii secretariale, experți în asistență virtuală, experți fiscali și experți în marketing digital. Așadar, nu mai trebuie să te pricepi la toate ca un „Jack of all trades”! Afacerea ta are nevoie de experți pasionați și responsabili pentru a o desfășura și dezvolta fără probleme și pentru a avea succes. Și exact asta îți oferim.

3. Confidențialitatea informațiilor

Facem verificări amănunțite a tuturor angajaților noștri și este obligatoriu ca fiecare angajat să semneze un acord de non-divulgare (NDA). În plus, TeAsist.ro este întotdeauna gata să semneze un NDA cu orice client sau afacere, deoarece înțelegem importanța și beneficiile acestuia.

Hai să vorbim despre proiectul tău.

Oferim sesiuni de 30 de minute gratuite pentru a vedea dacă îți putem oferi ce ai nevoie.